weboldal készítés

Keresőoptimalizálás referenciák

2010 márciusában nyitottuk a panziókat és júliusban már kapcsolatban álltunk a Webnetwork.hu-val. Örömmel vettem a megkeresésüket, hiszen a keresőoptimalizálás -nak köszönhetően weboldalunk azóta is a google első 5 találatában helyezkedik el több kulcsszavunkra is.

Pomher József - Pápa
www.happydaypanzio.hu

 


 

Több weboldalunk is van, de számomra is megdöbbentő, hogy milyen eredményeket lehet elérni a keresőoptimalizálás alkalmazásával. A régebbi weboldalunkat cseréltük le egy új oldalra, amit már optimalizáltattunk is. Hihetetlen, de több termékünk is a google top 10-ben található, aminek nagyon örülünk.

Farkas Róbert - Budapest
www.kolcsonzo.hu

 


 

Egyik ismerősömnek meséltem arról, hogy nem tudok a google első oldalára kerülni a legfontosabb kulcsszavamra. Ő erre azt válaszolta, hogy bemutat egy cégnek, akik tudnak nekem segíteni a keresőoptimalizálás elvégzésében. Weboldalam azóta a koktél szóra is bekerült a google első oldalára. Teljesen elégedett vagyok a munkájukkal és csak ajánlani tudom őket.

Koroknai Klára - Budapest
www.mobilkoktel.hu

 A keresőoptimalizálás alap beállításai után, weboldalam több helyet is előrébb ugrott a Széchenyi kártya szóra. Honlapom azóta megelőzte, a legtöbb konkurenciámat. Jelenleg a 4. pozícióban van.

A keresőoptimalizálás elengedhetetlen minden weboldal számára, így hamarosan a többi oldalamat is optimalizáltatom.

Kazi Károly - Budapest
www.rosehillconsult.hu

 


 

Mióta Ön tartja karban és keresőoptimalizálja mind a három weboldalamat, azóta látványos eredmények születtek. Két oldalammal összesen hat kulcsszóra vagyok az első oldalon a keresőben, és a legfontosabb kulcsszóra pedig az első helyen.

Szerintem ez magáért beszél!

K.Péter - Budapest
www.esomester.hu