weboldal készítés

Weboldal referenciák

Kapcsolatfelvétel után készségesen és mindenre nyitottan válaszolt, hamar meg tudtunk állapodni az elképzelésemről. Munkájával maximálisan meg vagyok elégedve. Nagyon rövid idő alatt, a vállalt határidőn belül és korrekt áron elkészült a munkával. A honlapomon a funkciók jól működnek, én is könnyen tudok változtatásokat végrehajtani legyen az szöveg módosítás, képcsere, akciók feltöltése stb... Azóta is rendszeresen tájékoztat a google-ban való helyezésünkről. Bízom benne, hogy a keresőoptimalizálás alkalmazásával még többen megtalálják a honlapomat. Mindenkinek őszintén ajánlom!

Ádám Béla - Mezőkövesd
http://kisfa.hu

 


 

2012 januárjában indítottam a webáruházamat, amit eleinte béreltem, de sajnos nem volt eredményes, megrendelés sem érkezett. Sokat gondolkoztam, hogyan futtathatnám fel gyorsan az áruházat, ekkor felvettem a kapcsolatot a Webnetwork.hu-val, hogy keresőoptimalizálják a bérelt webáruházamat. A keresőoptimalizálás megkezdése után láthatóan javultak a helyezések, de megrendelésem ezután sem jött. Ekkor ismét tanácsot kértem, hogy hogyan tovább. Ferenc azt ajánlotta, hogy készít nekem egy egyedi webáruházat, ami jobban fog működni mint elődje, ráadásul ezt nem kell évekig bérelni.

Eleinte nem értettem mi a különbség a két áruház között, majd pontos és részletes tájékoztatás után úgy döntöttem, hogy megrendelem tőlük a webáruházat. 2 hét alatt elkészült az új webáruházam, ami sokkal színvonalasabb és hatékonyabb mint a régi.

Aminek a legjobban örülök, hogy az első 1 hónapban majdnem 1.5 millió Ft-ot ért el a megrendelések összege. Maximálisan elégedett vagyok a munkájukkal és mindenkinek csak ajánlani tudom a Webnetwork.hu szolgáltatásait.

Vál László - Karcag
http://gumiakciok.hu